• 2310365750
  • info@alphaiatriki.gr
  • Κολοκοτρώνη 1 & Πολυτεχνείου 17, Νέα Ραιδεστός
  • Δευτέρα - Παρασκευή > 7:30 – 14:00 & 17:00 – 21:00 και Σάββατο > 8:30 – 11:00

Ευθύνη, Εμπιστοσύνη, Εγκυρότητα

Άλφα Ιατρική & Υγεία

Βρισκόμαστε δίπλα σας, για κάθε ανάγκη και ερώτημα σας,

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Πρόληψη, Προγραμματισμός, Παρακολούθηση

Άλφα Ιατρική & Πρόληψη

Διαδικασίες για τον προγραμματισμό των επισκέψεων, την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία των ασθενών

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available

Έγκυρα & Άμεσα

Άλφα Ιατρική & Διάγνωση

Μεγάλο εύρος διαγνωστικών μεθόδων που εκτελούνται για
πρόληψη, διάγνωση και παρακολούθηση των παθήσεων.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
PlayPause
Shadow
Slider
Ειδικές τιμές εξετάσεων

Ειδικές τιμές εξετάσεων

Στην ΑΛΦΑ ΙΑΤΡΙΚΗ  γνωρίζουμε καλά ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, γι’αυτό και  παρέχουμε μία πλήρη σειρά διαγνωστικών εξετάσεων, για άνδρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας, σε προνομιακές τιμές.

icon2.png

Ώρες Λειτουργείας

  • Monday-Friday 07.30 - 14.00
    17.00 - 21.00
  • Saturday 08.30 - 11.00
  • Sunday Κλειστά
Tιμές εξετάσεων COVID

Tιμές εξετάσεων COVID


 PCR  Test         35€

Rapid Test       10€
 
Παρ.Υπηρεσίας
PCR Test           12€

Τα Τμήματα Υγείας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια απο τα τμήματα υγείας τα οποία διαθέτει το πολυιατρείο.

Παθολογικό

 

Οι δραστηριότητες του Παθολογικού Ιατρείου συνίστανται σε: Καθημερινή δυνατότητα επίσκεψης των ασθενών στην ομάδα των Παθολόγων μας , αλλά και κατ’ οίκον εξέτασης όλες τις ώρες του 24ώρου. Προγραμματισμό του απαιτούμενου εργαστηριακού ελέγχου και καθορισμό της συνιστώμενης θεραπευτικής αγωγής.

 

Περισσότερα...

Βιοπαθολογικό - Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Το πλήρως εξοπλισμένο, με σύγχρονα μηχανήματα, Βιοπαθολογικό Εργαστήριο μας,βρίσκεται στο 2 όροφο του Πολυϊατρείου και  παρέχει τη δυνατότητα των όλων εξετάσεων.

Το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Περισσότερα...

Παιδίατρος

 

O παιδίατρος, όπως και κάθε επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι ευτυχισμένος όταν αγαπά το αντικείμενο της δουλειάς του, δηλαδή το παιδί.

 

Περισσότερα...

Καρδιολογικό

 

Η ΑΛΦΑ ΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο καρδιολογικό ιατρείο με επιστημονικό προσωπικό και προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό που είναι καθημερινά στη διάθεση των ασθενών, έτοιμο να αντιμετωπίσει, κάθε καρδιολογικό περιστατικό.

 

Περισσότερα...

Ορθοπαιδικός χειρουργός

 

Στο Πολυιατρείο λειτουργεί Ορθοπαιδικό Ιατρείο όπου οι ασθενείς μπορούν να εξεταστούν κατόπιν ραντεβού και με την συνεργασία του Ιατρείου Υπερήχων του Πολυιατρείου μαςγίνεται ακριβής διάγνωση των παθήσεων, (πχ. ρήξη τενόντων ή μυών) και προτείνεται εγκαίρως η ενδεδειγμένη θεραπεία, συντηρητική ή χειρουργική αλλά και εξασφαλίζεται η ομαλή μετεγχειρητική εξέλιξη του ασθενούς (έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών, επούλωση της πληγής, κ.α.).

 

Περισσότερα...

Οφθαλμολογικό

Το Οφθαλμολογικό Ιατρείο, λειτουργεί με την επιστημονική ευθύνη της Οφθαλμιάτρου Χειρουργού Δρ. Αιμιλίας Αγγελίδου και  έχει τον απαραίτητο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, με δυνατότητες διάγνωσης & πρωτοβάθμιας  αντιμετώπισης  όλων των παθήσεων των οφθαλμών.

Περισσότερα...

Ωτορινολαρυγγολίας

( Ω. Ρ. Λ. )

Η ακοή μας, μια υπέροχη αίσθηση! Το ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ μας , είναι εξοπλισμένο με τον απαραίτητο σύγχρονο ΩΡΛ εξοπλισμό που δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν όλες οι ΩΡΛ εξετάσεις με αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο και την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση ενδεχόμενου προβλήματος και συγκεκριμένα....

Περισσότερα..

Γυναικολόγος Μαιευτήρας

 

Ολοκληρωμένες γυναικολογικές και μαιευτικές υπηρεσίες προσφέρονται, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας σε κάθε φάση της ζωής της, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αντιμετώπισης.

 

Περισσότερα...

Νευρολόγος

Η Νευρολογία είναι η ειδικότητα της Ιατρικής που ασχολείται με τη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων του Νευρικού Συστήματος. Το Νευρικό σύστημα του ανθρώπου διακρίνεται σε: Κεντρικό (Εγκέφαλος και Νωτιαίος μυελός)...

Περισσότερα...

Νεφρολόγος Παθολόγος

 

O Νεφρολόγος είναι ο γιατρός που έχει εκπαιδευτεί στην διάγνωση και την αντιμετώπιση των νόσων του νεφρού, όπως χρόνια νεφρική ανεπάρκεια από τον διαβήτη, την υπέρταση, τις καρδιακές παθήσεις και πέτρες στους νεφρούς.

 

Περισσότερα...

Πνευμονολόγος

 

Η υγεία... προϋποθέτει σωματική , ψυχική και κοινωνική ευεξία- αρμονία και ισορροπία με το περιβάλλον και τους γύρω μας, το πιο πολύτιμο αγαθό και δικαίωμα για κάθε άνθρωπο.

 

Περισσότερα...

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

 

Ο Παντελής Σουβατζίδης είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, είναι συνεργάτης* του Πολυιατρείου, που εκπαιδεύτηκε στη Siena της Ιταλίας και στις ΗΠΑ.

Ειδικεύεται στην επεμβατική-χειρουργική δερματολογία με Laser(σπίλοι, μυρμηκίες, κονδυλώματα), και την παιδοδερματολογία.

 

Περισσότερα...

Χρήσιμα Άρθρα Υγείας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές, άρθρα υγείας με τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις.

Η Άλφα Ιατρική στα πλαίσια δράσεων και παρεμβάσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις καρδιαγγειακές παθήσεις, ενισχύοντας το μήνυμα:  

Πως εκδηλώνεται η γρίπη και οι διάφορες ιώσεις;

Ποια είναι

Προγραμματίστε εύκολα και γρήγορα την επίσκεψη στον γιατρό σας...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την διεύθυνσή μας, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΑΛΦΑ ΙΑΤΡΙΚΗ.
Είμαστε στην διάθεση σας
Πολυτεχνείου 17 & Κολοκοτρώνη 1
Νέα Ραιδεστός
2310365750 & 2310383860
© 2024 Alphaiatriki.gr. All Rights Reserved. Αλφα Ιατρική Ιδ. Πολυϊατρείο Ι.Κ.Ε. Κολοκοτρώνη 1 & Ηρώων Πολυτεχνείου 17, 57001 Νέα Ραιδεστός, Θεσσαλονίκης. info@alphaiatriki.gr Τ: 2310 365750 & 2310 383860, F: 2311 209789